philov svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blogpríbeh XLII. časť - Ági a Simi

     Ágika zabuchla dvere na zamestnaneckých toaletách, zapla si gombíky na mokrej blúzke a ohrdnutá vykročila do prázdnej nemocničnej chodby - smerom ku inšpekčnej izbe lekárov. Dnes v noci slúži Brad Pitt – mladý stážista, ktorého pevný zadok v tenkých bielych nohaviciach jej zamestnával myseľ.od prvej chvíle lekárovho výskytu na oddelení. Poučená nedávnym neúspechom, si povedala, že rovnakú chybu dva krát za večer neurobí. Tí fešáci sú v poslednom čase ako z cukru. Samý metrosexuál, moralista, náboženský fanatik, alebo obyčajná padavka.

     Paradoxne najlepšiu rýchlovku zažila s údržbárom Jožom Hrubým, ktorý po nej pasie od nástupu do nemocnice. Neskryte po nej pokukoval a nemusela byť žiadny psychológ, aby vedela, aké myšlienky sa preháňajú jeho kučeravou hlavou. Nebol vôbec krásavec, skôr naopak – nižší, šľachovitý, s výrazne krivými nohami do O, veľkým červeným nosom prezrádzajúcim lásku k alkoholu a šibalskými modrými očami, očarene pozerajúcimi vždy, keď okolo neho prechádzala. Robilo jej dobre dráždiť tohto robotníka s večne umazanými rukami a cítiť na sebe jeho obdivné pohľady. Po čase s ním začala kruto flirtovať. Jožo trpel, lebo mu nakoniec vždy dala na javo, že u nej nemá najmenšiu šancu. Uvedomoval si to aj sám a tak v ňom len nekontrolovane rástla potláčaná túžba, až pripomínal natlakovaný papiňák. Len, len vybuchnúť.

     Stalo sa to v letný sparný deň, keď v nehybnom horúcom vzduchu bez najmenšieho vánku prechádzala krížom cez dielenskú plechovú halu. Jozef celkom sám niečo majstroval na drevenom ponku a pot mu kvapkal zo spoteného čela. Zmyselná sestrička s mokrými mapami v podpazuší na modrobielej rovnošate a hlboko rozopnutým výstrihom, v momente zapôsobila ako červená muleta na rozdráždeného býka. Prišlo k obvyklému Ágikinmu flirtovaniu. Sparno... Smäd... Jozef sa ponúkol, že jej naleje z minerálky, ktorú mal v šatni. Prijala. Ako pila smädnými perami pritisnutá k hrdlu fľaše, nechala si z brady stekať mokrý pramienok do výstrihu medzi vzdúvajúce sa poprsie. Pohľad na mokré balóny uväznené v obtiahnutej blúzke bol zlomovým bodom na ceste k nekompromisnému naplneniu Jozefových túžob. Vrhol sa na vysmädnutú Ági a jedným trhnutím jej naraz vyslobodil prsia zo zajatia blúzky a podprsenky. Vzápätí sa vrhol ústami na mokré bradavky, ktoré lačno sal ako hladný kojenec. Prekvapená sestrička vyliala zvyškom minerálky na Jožovu hlavu, zároveň aj na svoju holú hruď, ale napokon s rozkošníckym úsmevom dovolila funiacemu údržbárovi spoznávať jej impozantné pohorie. Netrvalo dlho a vzrušenie jej zaplavilo celé telo. Rozbehnutý milovník pokračoval v strhávaní ďalších častí jej erárneho odevu a tak sa zapojila aj predsa len s vyzliekaním rovnošaty skúsenejšia Ágika. Vrhli sa na seba ako zvery. Jej vzrušené vrešťanie odrážali plechové skrinky ďalej do spŕch, kde sa od hladkých obkladačiek vracalo so zvýšenou intenzitou naspäť, ďalej cez otvorené dvere do opustenej plechovej haly. Keď skončili, boli mokrí akoby vyšli práve z bazénu. Každý sa mlčky obliekol otočený druhému chrbtom a potichu sa vytratili zo šatne. Ági sa snažila zakamuflovať roztrhnutú blúzku a naivne rozmýšľala nad tým, či si dával Jožo pozor. Ako tak kráčala, o chvíľu zacítila, že nedával (keby mala aspoň nejaké servítky). Berie síce antikoncepciu, ale aj tak to bola od nej poriadna hlúposť. Najbližších dvadsať minút strávila v sprche napriek tomu, že mala na oddelení službu.

      Kráčala po chodbe a spomínala na ten divoký orgazmus, ktorý dosiahla za tak šialenej situácie a  k tomu ešte s niekým, koho predtým vôbec nepoznala . Dnes si však s Bradom nebudem nič začínať. Žiadne ťahy. Nech vidí, že mám úroveň a hrdosť (chachacha – smiech autora).

 

     Simona sedela na lavičke a čakala na Paty. Mali sa stretnúť o siedmej, ale nepokojná Simi to nevedela doma vydržať a tak sa dostavila na ich obvyklé stretávkové miesto pod košatým pagaštanom o hodinu skôr. Gélové nechty jej nechutili a tak si od nervozity kúsala do vnútornej strany líca. Mala zo sebou trocha marišky – zvyšok z párty na Ľubovej chate konanej minulý víkend. Sedela na operadle polorozpadnutej lavičky, žmolila malý sáčok s trávou a rozmýšľala ako uloviť Patynho bráchu. Čo za ženská sa mu dovalila do izby? A ako sa začal zrazu kontrolovať a správať? Kým sme tam boli my dve, tak to bolo ako za starých dobrých čias. Rehotali sme sa na zabudnutých trapasoch a spomínali na blbosti, ktorých sme navystrájali neúrekom. Robo nikdy nepatril do našej partie, ale ako staršieho sme ho radi počúvali, keď hovoril o veciach, ktoré nás ešte len čakajú. Nafotil obrovské množstvo fotiek chalanov a báb z partie v rôznych situáciách a so smiešnymi grimasami. Varoval nás pred drogami, ale paradoxne to bol on, korý nám raz na chate ukázal, ako pripraviť z cigarety jointa. Vedel, že aj tak to raz skúsime a on nám v tom ťažko zabráni. A tak jedného dňa, keď už hrozilo, že si silou mocou zoženieme od dílera nejaký „pofidérny“ fet, prišiel s vrecúškom trávy. Cannabis sativa, konope siate, alebo aj marihuana, mariška či tráva – začal malú prednášku a vytriasol pri tom z cigarety tabak tak, aby sa neporušil obal. Droga umelcov, svetákov a beatnikov - ale nikdy nezabudnite, že je to stále droga. Namiesto filtra vymenil stočený papierik a pokračoval. Pokiaľ hulíte cigy, tetujete sa kade tade a prepichujete na rôznych možných aj nemožných miestach, svojim spôsobom si tým ubližujete, ale dá sa s tým kedykoľvek prestať. S drogami nie. Premiešal trocha marišky s tabakom a znova naplnil cigaretový papierik, ktorý na konci zatočil. Tak a teraz všetci, ktorí si myslíte, že by sa zrútil svet, alebo by ste boli menejcennými ľuďmi na tejto planéte, keď by ste nevyskúšali čo je to droga, máte možnosť raz ochutnať. Zapálený joint začal putovať medzi šestnásťročnými puberťákmi, niekto sa rozkašľal a niekto len propagačne potiahol štipľavý dym do úst a hneď vyfúkol. Tráva podávaná dookola skončila v ruke len o niečo staršieho Róberta, ktorý ju zahasil. Tak a teraz sa môžete na to vysrať. Môžete si povedať, že ste si to skúsili. Je to totálna hovadina a to už nehovorím o takom éčku, pervitíne či heráku. S drogami to chodí ako v tej reklame na Sprite – smäd nikdy nevyhrá....

„Ciao, Simi! Čo si taká zadumaná?“ prerušila jej spomienky prekvapená Paty, že vidí kamarátku na mieste skôr ako prišla ona.

„Smäd nikdy nevyhrá – pamätáš Paty?“

 


blogpríbeh | stály odkaz

Komentáre

  1. no vítajj
    :-)), prečítam zajtra :-)
    publikované: 18.07.2006 22:24:24 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-) ciao,
    dúfam, že ti spríjemním začiatok dňa :-)
    publikované: 18.07.2006 22:29:16 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. PHIL!
    tento diel je skutocne najlepsi zo vsetkych!!!!
    najskor trosku pikantnejsie scenky a potom... moje oblubene! sestnastorocne baby a najma drogy!!! aaach, ze ty si myslel pri pisani na mna a na Huga? :-) betar jeden
    publikované: 18.07.2006 22:41:11 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Lucy - krsniatko,
    zase si ma odhalila :-)
    publikované: 18.07.2006 22:56:53 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. phil
    no, na to som genius :-D
    publikované: 18.07.2006 23:00:47 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hej
    je to dobré, najskôr som so myslel, ze zle vidím - Róbert a drogy - ale uhral si to OK.
    publikované: 19.07.2006 09:02:23 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. super!
    uz sa neviem dockat dalsieho pokracovania.. len tak dalej, hltam..
    publikované: 19.07.2006 10:15:57 | autor: malazaba (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. teda,
    Ágika vo mne začína vyvolávať pocity akejsi averzie a nechutnosti. Neviem, ako chlapi, ale ja takéto typy (bez ohľadu, či ženského, alebo mužského rodu priam neznášam...živočíšnosť ano, ale v rámci určitých estetických hraníc). Ale v každom príbehu predsa musí byť aj nejaký záporák, sťaby odstrašujúci príklad :o)
    publikované: 19.07.2006 15:54:10 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. :))
    ten smiech autora - haluz, ale pobavil
    publikované: 24.07.2006 12:40:47 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. lu,
    keby si videla ako sa niekedy chechcem pri písaní..., raz som sa tak rozosmial, že mi až tiekli slzy po tvári :-)
    publikované: 24.07.2006 13:59:00 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. :))
    no tak to muselo byt dost dobre... si viem predstavit, ze ty nam tu zverejnujes len cast toho, co sa ti odohra v hlave a sukromnicky sa kosis popod nos
    publikované: 24.07.2006 14:23:53 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. lu,
    veľakrát načriem do situácií, ktoré sa odohrali v mojom okolí, alebo mi ich niekto porozprával. Často žasnem nad tým, čo sa v živote môže odohrať - mnohokrát sú tak absurdné veci, že v pôvodnej podobe nie sú ani publikovateľné. Niekedy aj moja fantázia (ktorá mimochodom nie je až taká úbohá - si myslím) musí kapitulovať. A na druhej strane mi niekedy napadnú veci, z ktorých chytám malé "epileptické" záchvaty. Mnohokrát je však k tomu potrebná aj určitá atmosféra a tú na papier zatiaľ dať nedokážem.
    publikované: 24.07.2006 15:13:14 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014