philov svet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Blogpríbeh XL. časť - Sofia, Andrea, Róbert a Ágika

„Odovzdal si tú obálku?“ pýtala sa Sofia jedného zo svojich zamestnancov v telefóne.

„Odovzdal, pani Rubinová.“

„Nooo a ako zareagovala tá malá kurvička?

„Neviem, odišiel som.“

„Povedz Ferovi, že odteraz ju má na starosti on. Teba už pozná. A žiadne flákanie. Keď dopíšeš správu, pôjdeš za Jarkou – má pre teba robotu. Správu nechaj u nej. Je ti to jasné?“

„Samozrejme šéfka, celkom jasné.“

„Keď skončíš u Jarky zoberieš mercedes, dáš ho komplet umyť aj vyčistiť z vnútra. O pol ôsmej prídeš pre mňa domov. Obleč si tmavý oblek,“ nečakajúc na odpoveď, zložila.

„Sieg heil, mein fuhrer,“ zamrmlal otrávene pre seba, ale najprv sa presvedčil, že je spojenie prerušené.

     Sofia si s pôžitkom potiahla z cigarety a spočinula kritickým pohľadom na mladej pomocnici utierajúcej neexistujúci prach z nábytku. Zobrala zo stolíka zopár listov papiera, prezerala si ich jeden po druhom a vnútro jej zajasalo nad ďalším triumfom.

     Adam a Hanzi sú vybavení a teraz si vychutnám toho gadža Červeného  aj s jeho poskokom – pánom hlavným kontrolórom Firemanom, či ako sa ten vôl vlastne volá.

 

     Andrea sa ráno zobudila a chvíľu trvalo, kým si uvedomila, že udalosti včerajšieho večera sa jej nesnívali. Dala si ľahký strečing a potom osviežujúcu sprchu. Kým sa močili vo vlažnom mlieku ovocné musli, poupratovala po sebe zvyšky nočného popíjania. Pozbierala momentky, o ktoré vôbec nestála a strčila ich do zásuvky, ani na nich nepozrúc. Za oknom svietilo slnko a vtáky vyspevovali  ako pojašené. Zamkla byt, odomkla malý žltý Citroen, nasadila slnečné okuliare na smutné oči a vyrazila do rušných ulíc pondelkového rána, plného ponáhľajúcich sa nervóznych vodičov.

     Počká, až sa jej ozve sám. Napriek svojmu mladému veku vedela, že čas veľa vyrieši. Ako športovkyňa sa zas naučila zachovávať kľud aj v najnepriaznivejších situáciách. Majstrovský titul by nikdy nezískala, keby na kurte podľahla tlaku súpera pri nepriaznivo sa pre ňu vyvíjajúcej situácii. Momentálne najlepšia reakcia je - žiadna reakcia.

     Čakala na križovatke, kedy zasvieti zelená. Vedľa zastala dvestošestka - kabriolet a v ňom mladý pár. Dievčina sa nahla k vodičovi – mladému mužovi – rukou mu prehrabla tmavé kučery a vtisla bozk na ústa. Andrei, pozorujúc zaľúbencov, zrazu vhŕkli slzy do očí. Na chvíľu stratila pojem o čase, až ju zo zamyslenia vyrušilo naliehavé trúbenie za ňou stojacich áut. Zaradila jednotku, ale prudšie pustená spojka spôsobila, že auto len poskočila a ostalo stáť. Vodič za ňou, mysliac si, že sa pohýňa, malou rýchlosťou pristál na jej žltom nárazníku.

„Na čo myslíš, krava jedna!“ vyletel spoza volantu adrenalínom nadopovaný vodič s brunátnou tvárou.

     Vystúpila z auta, pozrela na rozzúreného vodiča, buchnutý nárazník, kolónu áut stojacu za nimi plnú vodičov ukazujúcich si veľavýznamne na čelo a vtedy to na ňu prišlo. Normálne sa rozrevala – slzy jej tiekli po lícach spoza tmavých slnečných okuliarí. Škoda na oboch autách bola tak zanedbateľná, že nestála ani za reč. Okolo nej sa zhŕklo zopár ľudí z áut stojacich za nimi. Nechápavo hľadeli na Andreu smokliacu nad minimálne oškretým nárazníkom, nevediac čo prežíva. Ešte dva krát naskočila zelená bez toho, aby sa z jej pruhu pohlo nejaké auto. Až na tretiu zelenú sa kolóna na čele s malým žltým citrónom konečne pohla. Kým zastala na parkovisku pred firmou bola zase kľudná a vyrovnaná. Nepríjemnosť z cesty do práce pripomínali len začervenané oči a tenká čiara presknutej farby na jej aute.

 

     Róbert už znova ležal vo svojej posteli – síce svieži, ale so zmiešanými pocitmi. Ágika bola jeden veľký živel. V sprche si ho privlastnila s takou samozrejmosťou akú od nej vôbec nečakal. Namydlila ho všade, akoby bol po obojstrannej porážke a nevedel sa o seba vôbec postarať. Veľmi dôrazne musel protestovať voči jej eroticky zameraným pokusom. Ági očividne nečakala takéto odmietnutie a zo začiatku ho "akože ignorovala". Neustále mu zachádzala rukami do intímnej oblasti slabín a snažila sa ho vzrušiť. Napriek tomu, že sa od prvej chvíle bránil, predsa len sa jej podarilo vyvolať u neho erekciu. S víťazoslávnym pohľadom si chlípne prešla jazykom po perách a začala rozopínať blúzku. Buď ju hneď zarazí, alebo tu bude potupne pretiahnutý zvrhlou sestričkou, sediac na mokrom drevenom hokerlíku so sádrou na nohe.

„Ági, cením si tvoj záujem, ale buď mi pomôžeš sa teraz obliecť, alebo ma nechaj samého,“ aj on sa čudoval, koľko diplomacie zo seba vydoloval.

„Snáď sa ma nebojíš,“ vyskúšala zraniť jeho mužskú ješitnosť vzrušeným trocha chrapľavým hlasom.

     Popravde sa jej trochu zľakol. Pôsobila na neho ako útočiaci obrnený transportér. Malá, podsaditá s veľkými prsiami a obrovským zadkom nebola ani jeho typ. Popri štíhlej Vande vyzerala ako oživená Vestonická Venuša s peknou tváričkou.

„Mám priateľku a aj inak..., nemôžem.“

„Nóó ja by som nepovedala, že by si nemohol,“ zase ten pohľad do rozkroku.

„Ági, nechcem! Nerozumieš?!“

„Tvoja chyba. Druhú šancu nedávam,“ zvrtla sa a zapínajúc si mokrú blúzku ho nechala samého, napospas nemotornému obliekaniu erárneho pyžama.

 


blogpríbeh | stály odkaz

Komentáre

  1. publikované: 04.07.2006 07:27:39 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. phil
    uf, po tyzdennej dovolenke som mala veru co robit, aby som vsetky diely dohnala :-D ale uspesne som to zvladla. a teda, tu je komentar ku vserkym:
    to, co sa deje na akoze politickej scene ide akoby mimo mna :-) ale necudujem sa... len mi je luto chudaka Adama, ktory si s tym vsetkym dal tak vela namahy a kvoli jeho gigolovaniu nakoniec pride o vela...
    Andrejky mi je tiez luto, ale mala si davat skor pozor, s kym zacne chodit...
    Robert je sranda chlapec a Agika zas vie co chce (este stastie, ze aj Robert :-))
    Vanda.. no, k tej nemam co povedat :-)
    a ostatne? jednoducho brilantne!
    P.S.: kedy zas nastupi Robkova sestra s kamoskou??? :-D
    publikované: 04.07.2006 13:43:18 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Lucy, vítaj doma po dovolenke
    a ja, že čo je s tebou? Chýbala mi skalná čitateľka. Robkova sestra s kamoškou sú o chvíľu na programe :-)))
    publikované: 04.07.2006 14:28:08 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. phil
    vrele odporucam moj clanocek "dovolenka", kde sa dozvies vsetko potrebne, aj to, preco som teraz stale taka usmievava :-)
    vyborne, tesim sa na ne
    publikované: 04.07.2006 14:38:04 | autor: Lucia (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. v praci mi rupol disk tak pokracujem z domu.Phil davaj pozor na zlatucku Andrejku! Chudak Robo v takomto horku sadra, nemohol si mu to dat zosrobovat?, uz by bol doma :-DD
    publikované: 04.07.2006 16:27:24 | autor: kaktus (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. phil,
    nemá Sofia druhé meno Hilda?
    Chudák Róbert, nie je zneužitie handikapovaného jedinca so zníženou pohyblivosťou v dôsledku sádry trestné? Kaktus má pravdu, so šróbikmi by mal väčšiu šancu na únik.
    publikované: 04.07.2006 19:36:37 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. phil,
    kedy to vydáš ?
    publikované: 04.07.2006 21:32:35 | autor: germa (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. z tycho troch
    u mna najviac zabodovala Andrejka
    publikované: 04.07.2006 22:19:55 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. milá čitateľská rodinka,
    vďaka za komentáre - bez vašich reakcií môj zámer dopísať blogpríbeh cez letné dovolenkové obdobie by bolo oveľa ťažšie, hlavne, keď pracujem simultánne ešte na dvoch veciach.

    Užite si dnešný nádherný sviatočný deň relaxom - každý podľa vlastného gusta :-)
    publikované: 05.07.2006 07:15:34 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. phil
    ty si nejaky akcny, nie? :)
    publikované: 05.07.2006 07:33:17 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. :-) - lulla,
    keď neviem spať viac ako päť hodin... :-)
    publikované: 05.07.2006 07:52:03 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Že som toto skôr neobjavila!
    No páni, to je príma čítaníčko!
    Nemám teraz čas prečítať všetko, ale večer si to pozorne vychutnám.
    publikované: 12.07.2006 12:16:08 | autor: silviah (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014